Hilde De Baerdemaeker

Toen Hilde in 2009 zwanger was van haar tweeling, kwam ze in contact met Yoga.
Om de rugpijn te verzachten, had haar dokter gezegd, maar het deed veel meer dan dat. Yoga verzachtte ook haar ziel. Het rolluikje dat ze in de afgelopen jaren om zich had neergelaten voor de vele prikkels van buitenaf, werd weer opgetrokken.

Ze vertrouwde opnieuw op haar innerlijke kompas en eigen kracht. Ze durfde voluit te gààn maar leerde ook haar grenzen trekken. Sindsdien draait het leven van Hilde om spelen en pauzeren. Als reminder tatooeerde ze het logo play/pauze op haar pols, klein maar zo aanwezig, op de plek waar ze haar hartslag voelt.

Want dat is wat Hilde doet, leven op het ritme van haar harteklop. Als mama van een groot gezin en succesvolle actrice, streeft Hilde dagelijks naar die balans. Spelen is voor Hilde haar creatieve talenten de vrije loop laten, acteren, schilderen, maar ook speels in het leven staan.

Pauze nemen doet ze door middel van yoga, meditatie, zelfreflectie en Reiki. Want Hilde heeft niet alleen de mooiste stem van de lage landen, maar ook magische handen van een Reiki-master in opleiding. Hilde straalt kracht en liefde uit. Zotte verliefdheid ook, want met haar enthousiaste en tikkeltje chaotische ziel, wordt Hilde elke dag opnieuw verliefd op het leven. En die kunst van het graag zien, van dankbaar zijn, van doorvoelen en los te laten, wil ze graag doorgeven aan jou.

 

Wist je dat Hilde…

de kopvoeters tekent van Nog 9 Minuten ?
hypnose-therapeut is?
als vegan kiest voor een plantaardig leven en dus geen dierlijke producten eet ?
eeuwig blijft studeren; voetreflexologie, acupressuur, craniosacraal therapie..?
een meester is in onafgewerkte hoopjes achterlaten in huis ?
schijteverliefd is op haar hond Boris ?
ooit bij Wim Hof thuis met hem in een ijsbad zat ?