Evi Hanssen

Evi kwam als klein meisje al in contact met meditatie, al realiseerde ze zich dat pas enkele jaren geleden. Haar oma, die rookte, vloekte en ook wel hield van een stevige slok, praatte de kleine Evi elke avond met een bodyscan op kindermaat in slaap. Werd daar misschien al het zaadje gepland van haar huidige liefde voor meditatie?

Evi leeft graag en hard en ze combineert op verbluffende wijze het moederschap met een TV -en radiocarrière in Vlaanderen én Nederland. Dat snelle en volle leven ging steeds meer van haar eisen, tot ze na een heftige liefdesbreuk alle houvast verloor. In meditatie vond ze haar reddingsboei, waarop ze even kon uitrusten en de situatie met een heldere focus kon overzien. Op haar eigenwijze manier testte ze de afgelopen 10 jaar verschillende vormen van meditatie en mindfulness uit en integreerde ze dit in haar dagelijks selfcare routine.

Met haar positieve instelling, daadkracht en gave om helder te communiceren inspireert ze haar volgers op social media en nu ook bij Nog 9 Minuten.
Met beide voeten stevig op de grond en met een open ziel en hart, vindt ze het heerlijk om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken en ook te inspireren met die stille kracht van meditatie en haar zienswijze op het leven.

Wist je dat Evi…

Evi op haar tien vingers kan fluiten …
Ze ooit naast Lenny Kravitz zat, bij hem thuis in Miami op de sofa …
Ze al twee boeken schreef ; Ergens Onderweg en Sinds ik niet meer drink.
Evi verzot is op mayonaise
Ze elke dag minstens 10 000 stappen doet …