Dag 13 – In de drukte van de dag

#sneakymeditatie : Om stiekem te mediteren.

Met onze sneaky meditaties geven we je een eenvoudige tool om stiekem negen minuutjes te nemen voor jezelf. Kom op elk moment van de dag, opnieuw dichter bij jezelf en breng je energie en focus weer in balans.
Nog 9 minuten mediteren, waar je wil, wanneer je wil, zonder dat iemand het merkt.

Muziek : Patrick Hamilton
Tekst en Stem: Hilde De Baerdemaeker, Jutta Borms, Evi Hanssen

Nog 9 Minuten … waar en wanneer je wil.

 

Reacties

Ik ben echt dankbaar dat ik een jaar geleden deze video’s heb ontdekt. Ze helpen me echt om rust te vinden in mijn hoofd en om me te focussen op wat ik echt belangrijk vind en me daarbij niet te laten afleiden en overprikkelen door wat er daar buiten en vooral op internet / sociale media wordt gezegd. Ze doen me positiever in het leven staan.

Eva D.

- YouTube